Шість причин, чому довго немає відносин

- Advertisement -




 

Відносини – важлива частина життя кожної людини, і, якщо у вас немає таких, не так легко визнати, що причина може бути в вас самої. Є кілька очевидних причин самотності, усвідомлення яких надасть вам непогану службу. Ось вони:

1. Можливо, ви лесбіянка?
Ви можете бути нетрадиційної орієнтації, але не знати або не визнавати цього, турбуючись з того приводу, що чи не вважаєте чоловіків привабливими. Нетрадиційна орієнтація – це не погано або неприродно, тому, якщо це так, просто прийміть це.

2. Самозакоханість
Ви настільки без розуму від себе, що не бачите нікого навколо. Іноді ви так захоплені собою і власним життям, що спілкування з кимось ще вважаєте марною тратою часу і тому віддаєте перевагу самотність.

3. Ви настирливі і прихилисті
І через це відлякує багатьох чоловіків до того, як хтось із них дізнається вас краще. Не кожен чоловік полюбить жінку, яка буде липнути до нього і турбувати щопівгодини. Можливо, прийшов час змінитися і вести себе більш незалежно.

4. Ви – «сильна жінка»
В даному випадку чоловік може турбуватися з приводу своєї зовнішності, заробітку і того, яким він бачиться протилежної статі. Ви можете бути дуже впевненою жінкою, багато працювати і досягати цілей, але це відлякає більшість чоловіків. Варто стати трохи м’якше і знайти правильну людину, яка зрозуміє вас.

5. Ви занадто скромні
Якщо ви не відвідуєте місць, де люди зазвичай знайомляться – вечірки, концерти, дружні зустрічі, то шанси зустріти молоду людину не такі великі. Крім того, коли знайомство все-таки відбувається, ви можете уползать в свою раковину і ігнорувати спілкування.

6. У вас емоційні проблеми
Вам необхідно розібратися з ними. Можливо, минулий досвід не дозволяє вам з кимось зближуватися, і як тільки між вами і чоловіком починає виникати відчуття близькості, ви відштовхуєте його.

- Advertisement -
- Advertisement -