Змішувачі для ванної. На що варто звернути увагу при виборі

- Advertisement -




Сучасний ритм життя, її динаміка і швидкість просування вперед часом диктують нам не тільки вимоги, які раніше не були пріоритетними, а й стимулюють нас сприймати інтер’єр нашого будинку з точки зору більшої універсальності і економічності. Так ще двадцять років тому, ми не замислювалися про високу плату за комунальні послуги та якість питної води, а сьогодні навіть вибір змішувача у ванну може застати нас зненацька, в зв’язку з найширшим їх асортиментом.

Яким же чином вибрати цей необхідний елемент інтер’єру сучасної ванної кімнати, так щоб змішувач не тільки задовольняв наші візуальні естетичні потреби, але і не вимагав ремонту і заміни протягом якомога більшого часу, вже після стадії будівництва і ремонту? Як визначиться в асортименті змішувачів, представлених в магазинах Вирішальну роль у виборі змішувача, звичайно ж, грає місце його установки, то це компактний змішувач для власній ванній, то ця модель, яка буде використовуватися в громадському санвузлі не одним десятком людей.

Всі ці фактори безпосередньо впливають на термін експлуатації змішувача, і відповідно на його вартість і фірму-виробника. Адже не раціонально буде купувати дешевий двухвентильний змішувач для санвузла в офісному приміщенні, або сенсорну безконтактну модель для установки будинку. Логіка при підборі цього приладу переважає над його зовнішнім виглядом і стилістичним відповідністю до інтер’єру в цілому. Визначтеся з кількістю користувачів ванною кімнатою і регулярністю включення змішувача за добу, а вже після цього починайте розглядати варіанти в різних цінових категоріях.

Другим фактором при виборі змішувача, мабуть, звичайно ж, якість водопровідної води. І тут не так важливо, куди саме ви обираєте змішувач, в душову кабіну, ванну, для кухонної раковини або гігієнічний душ-все ці точки підключення, як правило, приєднуються до єдиної водопровідній системі. Сучасні змішувачі, особливо змішувача типу з керамічними картриджами дуже вибагливі до якості води в системі холодного і гарячого водопостачання, і вимагають обов’язкової установки хоча б фільтра грубої очистки, на введенні води в будинок або офіс.

Таким чином, ви свідомо захистіть всю систему від наявності механічних частинок у воді, і поломка змішувача в найпотрібніший момент не стане для вас неприємним сюрпризом. Задумайтеся про це ще при виборі! Окремої уваги заслуговую і термостатичні змішувачі, які дуже зручні для установки саме в житлових інтер’єрах домашніх ванних кімнат і санвузлів. Такий змішувач забезпечений не тільки регулятором збільшення напору води, а й датчиком температури. Один раз, встановивши її на прийнятну комфортну для вас величину, ви свідомо захистите себе від опіків, і не будете витрачати свій дорогоцінний час при прийнятті душу або ванни на вибір необхідної температури.

А в разі відсутності холодної води в системі, подібний змішувач просто не допустить того, щоб ви відчули себе неприємно. Так що якщо ви вибираєте повне зручність, не дивлячись на достатньо не низьку вартість приладу- то такі змішувачі як раз для вас. Чи не посоромилися уточнити і термін гарантії від виробника на обраний вами змішувач, якісний товар забезпечується спочатку гідним незабаром придатності, який часто і захищає вас від всіляких підробок змішувача, які теж зустрічаються на ринку все частіше. Яку роль відіграють змішувачі в дизайні ванної кімнати в цілому Не залежно від типу конструкції змішувача, основне, на що ви звертаєте увагу при його виборі – це, звичайно ж, матеріал і колір приладу.

Не відразу звичайній людині при опрацюванні концепції інтер’єру прийде думка звертати увагу на такі дрібниці як змішувач, а ось досвідчені дизайнери вам відразу підкажуть, що саме таким правильним вибором можна домогтися єдності інтер’єрного стилю ванної кімнати, закінченості образу і цілісності всього, що там знаходиться. Можливо, в громадських місцях, ми розглядаємо змішувачі в першу чергу з точки зору практичності та гігієни, для житлового інтер’єру – в змішувачі, перш за все, переважає якість і візуальний вигляд корпусу.

Латунь і бронза, хром і емаль- вибір сучасних змішувачів настільки великий у продажу, що просто розбігаються очі. Головне, варто пам’ятати, що колір покриття корпусу змішувача повинен збігатися з матеріалом, з якого виконаний як мінімум настінний сушитель для рушників, фурнітура на фасадах меблів, що знаходиться у ванній і дверні ручки при вході в приміщення.

- Advertisement -
- Advertisement -