Цікаві поєднання для круглих і овальних столів

- Advertisement -




В процесі створення інтер’єру вітальні, їдальні або кухні завжди постає питання про вибір ідеального обіднього столу. Варіантів існує чимало, але ми хотіли б звернути вашу увагу на столи з класичними круглими і овальними стільницями. У подібних меблів маса переваг: по-перше, округла форма обіднього столу завжди спонукає до спілкування, вона більш комфорту на психологічному рівні.

По-друге, відсутність гострих кутів значно знижує травматичність, що особливо актуально, якщо в будинку є діти. І нарешті, за столом округлої форми простіше розмістити більшу кількість гостей. Погляньте на представлені нижче варіанти комбінування досить традиційного стилю обідніх столів з яскравими і сучасними стільцями. Класичний столовий стіл з масиву дерева темних порід прекрасно врівноважується групою стільців, що має вигадливий, легкий декор спинки. Разом ці предмети створюють ідеальну основу для розкішного інтер’єру в еклектичному стилі.

Якщо ж ви вирішите додати в інтер’єр світла і ще більшої легкості, вибирайте таку модель стільців в білому кольорі. Стільниця з полірованого природного каменю сама по собі виглядає сміливо і незвично, а що якщо пограти з фактурою і доповнити цей столик групою стільців, оброблених шкірою? Неординарне поєднання, але разом ці предмети виглядають неймовірно стильно, вони не сперечаються один з одним за рахунок того, що основу конструкції і біля столу, і у стільців становить метал. Невеликий кутовий диван, оброблений м’якою тканиною, ідеальний для довгих домашніх посиденьок, а група стільців, виконаних в традиційному стилі, прекрасно підійде для обіду за розкішним столом.

Ще одна інтерпретація поєднання кухонного диванчика, стола і групи стільців. На цей раз дизайнер віддав перевагу шкіряній фактурі, доповнивши її деталями з дерева та сизалю. Дивовижної краси обідній стіл є центром даної композиції. Щоб підкреслити всі його достоїнства, були підібрані стільці в східному стилі з яскравою оббивкою. У підсумку інтер’єр виглядає свіжо, сучасно і неймовірно елегантно. Центральної деталлю інтер’єру цієї їдальні є стіл в стилі рустик. Стільниця виконана з цільного шматка деревини, при обробці максимально збережена фактура дерева, що створює простий, сільський стиль.

Вельми незвично поруч з таким столом виглядає група стільців в класичному стилі. Створіть у себе вдома настрій затишного віденського кафе. Для цього використовуйте поєднання невеликого столика і пари легких, виконаних зі світлого дерева, стільців. Додаткове місце також можна влаштувати на низькому підвіконні, забезпечивши його м’яким сидінням і парою яскравих подушок. Стільці з прозорого пластика, що стали вже свого роду класикою інтер’єрного дизайну, як не можна краще підійдуть для невеликих і не дуже світлих приміщень.

Втім, ці стильні предмети прикрасять будь-яке приміщення, сміливо комбінуйте їх зі столами в будь-якому стилі, від класичних до сучасних. Часом навіть найсміливіші стильові мікси програють традиційним комплектів меблів. Підібрані точно в колір і схожі з оздоблення та декору стіл і група стільців створюють неймовірно розкішний і стильний інтер’єр. Таке поєднання не залишить байдужими любителів яскравого кольору і естетики гламуру. Цей милий дерев’яний столик був знайдений на блошиному ринку, і він як не можна краще підійшов для інтер’єру в стилі рустик.

Підібрати до такого столу ідеально підходящі стільці непросто, втім, це й не потрібно, можна використовувати будь-які прості табурети або стільці з дерева з лаконічною оббивкою. Перше, що спадає на думку при вигляді подібного столу, це необхідність підібрати для нього відповідні по стилю і декоративності стільці. Але не поспішайте з пошуками. Погляньте, як тонко підкреслена складна обробка ніжки столу, як виграшно виглядає вона поруч з лаконічними, виконаними в сучасному стилі, стільцями.

- Advertisement -
- Advertisement -