7 українських брендів одягу, в яких варто зустріти весну

- Advertisement -




 

А ви вже готові до нового сезону? Розповідаємо про головні бренди цієї весни, одяг яких допоможе освіжити ваш гардероб.

BEZH

BEZH – це модний бренд, який є частиною культури і створює продукт на рівні смаку. В основі бренду простота і комфорт. Дизайн спрямований на те, щоб підкреслити унікальність користувача. У колекції представлені сезонні жіночі речі. Чоловіча колекція / осінь / зима / 19 ‘в стадії розробки. Вироби з трикотажу екстра-класу. Продукт виробляється в Україні.

TT-SHIRT

Бренд базового повсякденного одягу TT-SHIRT був запущений в кінці 2017 року Світланою Турчин. Більше 5 років Світлана працювала в глянцевих жіночих виданнях журналістом, але завжди хотіла відкрити свою власну справу. В результаті її любов до текстів та моди втілилася в першій колекції базових білих футболок з мінімалістичним принтами-месседжами.

Перша колекція була присвячена темі offline. Її головний меседж в тому, що кожному з нас іноді потрібен час поза мережею, день без смартфонів, перезавантаження. Адже часто просиджуючи час в соцмережах зі смартфонами, ми пропускаємо найважливіше і справжнє. Сьогодні ця колекція входить в класичну лінійку бренду, так як набула великої популярності. До весни бренд готує абсолютно нову колекцію і нові кольори футболок.

a LOT

a LOT – молодий український бренд жіночого одягу. Власне виробництво дає можливість контролювати якість всього процесу: від вибору тканини і створення гармонійного образу – до пошиття кожної речі. Тепер можна купить женскую верхнюю одежду в магазине “aLot”, де представлена нова весняна колекція.

a LOT дбає про усвідомлене споживання і усвідомленому відношенні до ресурсів. Про те, що якість безсумнівно краще кількості. В одязі і не тільки. Тут захоплені жінками, які будують кар’єру, знаходять час на хобі, проводять час з близькими, зустрічаються з подругами, намагаються регулярно з’являтися в спортзалі, читають вечорами, ходять в кіно у вихідні, танцюють на кухні і співають в душі. Жінками, які сумують і радіють – щиро, люблять – всім серцем, дружать – навіть о третій ночі. Які вибирають одяг спочатку по собі, а вже потім – по моді.

Компанія контролює власне виробництво і всі етапи створення речей – від вибору тканини до останньої обробної строчки. Використовуються українські лекала, які краще сідають по фігурі, і тканини від перевірених постачальників. a LOT створює одяг, яка відповідає жіночої багатогранності.

V_Concept

Ідея створення одягу v_brand прийшла в голову його творця ще в 2015 році, своєрідний експеримент, спроби створити дійсно щось нове і потрібне. Протягом всього часу бренд трансформувався, удосконалювався, здогадувався. Неодноразово проводився різного роду ребрендинг, різні колаборації, пошуки нових партнерів, простими словами, старанні пошуки свого напрямку і стилю. Все це призвело до появи V_CONCEPT.

V_concept – це вже не бренд, в загальному його розумінні, це деякий інтернет простір, ідеєю якого є допомогти дівчаткам знайти якісні товари. Бренд ще на самому початку шляху, але впевнений, що «намацав» щось своє і планує рухатися в цьому напрямку, не зупиняючись на досягнутому.

White Dog studio

Український моно-бренд по створенню чоловічих і жіночих сорочок, тут завжди в наявності базова лінійка сорочок – класичний крій, кольори, ідеально для тих, хто вважає за краще перевірені часом рішення.

2-3 рази на рік виходять колекції дизайнерських сорочок, а так само тематичні капсули які відповідають сезонним тенденціям і з якими легко урізноманітнити вже існуючий гардероб. Головною перевагою бренду є послуга індивідуального пошиття – в результаті ви отримуєте сорочку яка стане ідеальною саме для вас.

N & M

Ренесанс як дар весни – тема нової колекції. Відродження природи в нас самих, енергії, натхнення, прагнення до життя, красу, щастя і розвитку. Весна Відроджує. Варто тільки віддатися їй. Речі N & M служать людині, пристосовуються до потреб його життя, індивідуальним ритму. Вони не диктують стиль, а розкривають його. Дизайнери Маша Косенко і Саша Нікітіна вважають, що мода – це не масове нав’язування, а можливість індивідуальності розкриватися з різних сторін.

Бренд випускає колекції раз в сезон: осінь-зима і весна-літо з мінімальними доповненнями протягом сезону. Постулати брендів – універсальність і комбінаторность. Бренд подає модні тренди в адаптованому форматі для комфортного життя. Речі N & M довго служать людині і задовольняють його потреби.

MO’S

MO’S – українська торгова марка ділового гардероба для жінок. У MO’S завжди можна знайти ідеальну білу сорочку, спідницю-олівець або сині класичні брюки. MO’S створений для прогресивної і сучасної дівчини, яка вміє легко поєднувати роботу і особисте життя, творчість і прагматизм. Клієнтами бренду є як жінки відкриті до модних експериментів в рамках офісного дрес-коду, так і любителі стриманої класики.

Покупець одягу MO’S прагне до помірного шику і яскравої індивідуальності. Нескінченні ділові зустрічі, переговори, тренінги, івенти і презентації і завжди потрібно бути на висоті. В асортименті бренду завжди представлені такі предмети одягу, з яких можна легко створювати різні образи. Дуже велика увага бренд приділяє сервісу.

- Advertisement -
- Advertisement -