Бензопили для будинку: як зробити правильний вибір?

- Advertisement -




На сьогоднішній день у продажу є широкий вибір бензопил ланцюгового типу. Саме їх широкий асортимент призводить до того, що вибір відповідної моделі може виявитися вельми скрутним. І відповідно перед придбанням певної моделі покупцям доводиться перечитати безліч форумів, перш ніж зробити відповідний вибір. Бензопила мотор сич мс 470 добре підійде для приватного будинку в тих випадках, коли потрібно заготовлювати велику кількість деревини.

Визначтеся з призначенням

На самому першому етапі вибору потрібно визначитися з тим, за яким призначенням буде використовуватися купується агрегат. Якщо вам потрібно раз на рік спиляти кілька дерев або гілок на своїй ділянці, то можна обійтися покупкою найдешевшої моделі. Але, якщо агрегат буде використовуватися постійно, то необхідно уважніше підходити до вибору.

Побутові типи бензопил

Купуючи агрегати, які відносяться до цієї категорії, слід розуміти, що вони абсолютно не призначаються для постійного використання. Це пов’язано з тим, що вони мають невеликий моторесурс, двигун малої потужності і не дуже надійну конструкцію. Але якщо вам лише зрідка потрібно спиляти кілька гілок, то такий тип пив якраз для вас.
плюси:

Доступна ціна;
компактність;
Простота у використанні.
мінуси:
Не дуже великий термін служби;
Не можуть використовуватися в безперервному режимі.
напівпрофесійні
Такі бензопили часто купують для будинку при інтенсивному використанні або для невеликих підприємств. Внутрішні вузли таких агрегатів зроблені з більш надійних матеріалів.
плюси:
Невелика маса;
Більш високий ступінь надійності, ніж в побутових виробах;
Широка сфера застосування.
мінуси:
Потужність знаходиться на середньому рівні;
Конструкція не розрахована на використання в безперервному режимі;
Чи не підходять для важких умов.
професійні

Агрегати, які відносяться до цієї категорії, розраховані на дуже високі навантаження. На відміну від попередніх варіантів, такі пристрої ідеально підійдуть для інтенсивного використання. Вони мають дуже велику потужність і високу продуктивність. Внутрішня конструкція таких пив розрахована на дуже довгу експлуатацію. Тому якщо вам потрібен надійний агрегат, який ви будете використовувати протягом довгого часу, то вибирайте саме такі типи пив. Найчастіше їх купують в тих випадках, коли потрібно валити ліс в великих кількостях.

- Advertisement -
- Advertisement -